En smycketsask........

Vart tar tiden vägen? Ibland har man hur mycket som helst runt sig så man orkar inte ta tag i det som är roligt.... Har fotat lite sporadiskt men inte orkat redigera och förminskat bilderna för webben.... Men igår så gjorde jag en liten smyckes ask på beställning ibland så måste man ha en deadline för att få något gjort också. Dock blev bilderna lite suddiga då jag kom på precis innan i morse att jag inte fotat dom. Skulle vilja ha en liten fotostudio där ljuset är bra...

Mycket glitterlim och 3D lack.

Idag har jag tänkt att åka till Helena i Dals Långed för hon har öppnat en blomster och present affär. Ska ta med kameran och se om jag kan få lite fina bilder.
Ha en fin helg!
Lena

Kommentarer
Postat av: MalinZ

Vilken ljuvlig ask.



//MalinZ

2009-09-12 @ 11:33:04
URL: http://malinscrappar.blogg.se/
Postat av: Lena

Ja du ibland blir det så att deadline gör så att man får något gjort :) Fin asken blev!



Hoppas ni har det gott i det annalkande höstvädret...vart tog sommarn vägen? Känns som om vi inte fick någon. Jag har inget hört om Vintersol ännu iaf...hoppas, hoppas någon drar sig ur för jag skulle verkligen behöva fyra veckor där nu!



Kram

2009-09-14 @ 13:46:33
URL: http://lenakald.blogg.se/
Postat av: Lisbet

Nu har jag tagit mig tid att surfa runt genom ”min bloggrunda” – sida. Roligt att du är med på sidan. Många har frågat efter en blinkie så de kan länka tillbaka som tack för att de får vara med. Nu finns det en blinkie att hämta hem på; http://minbloggrunda.blogspot.com/

2009-09-26 @ 17:31:53
URL: http://www.digiscrapp.blogspot.com/
Postat av: Anki

Hej. Vilken underbar ask du har gjort. Här fanns det massor av inspiration så jag hoppas att det är ok att jag länkar till dig från min blogg.

/Anki

2009-10-19 @ 11:30:18
URL: http://ankisscrapbooking.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0