30 Augusti bokmärken forts....

Här kommer det foton på bokmärken så ni ser hur jag har fäst magneterna och hur den ska användas.

image305
Så här ser den ut ihop slagen.
image306
Jag klistrade magneterna på insidan så att magneterna dras emot varandra och fäster.
image307
Har klippt av en bit från en magneta remsa från Panduro som jag köpt hos Heléna på 4U Design Åmål.
image308
image309
Här sitter bokmärket över en sida i en bok. Hoppas ni förstår.
Ha en trivsam forsatt dag!

30 Augusti Bokmärken....

Heléna på 4U Design i Åmål hade gjort några Bokmärken som jag tyckte var både fina och praktiska. Så jag liftade henne.  Jag har änvänt den nya embossing dies som liknar något skrivet och sedan satt på blommor.  Det är ett papper som är vikt på mitten så på baksidan av båda sidorna har jag klistrar magnet som håller ihop bladen när man sätter det om en sida i en bok. Lite svårt att förklara men ska försöka fota det i morgon så får ni se.

Go kväll!
image304

29 Augusti Här kommer dom.....

Ja nu har allt glitterlim torkat. Scannern förvränger lite färger men det får ni stå ut med.
image301
image302
image303
Det ljusrosa pappret har jag kört i embossingdiesen från Cuttlebug och sedan dragit med Fluid chalk över så mönstret framträder. Kul grej!
Lämna gärne en kommentar innan ni går. Tack för titten!

28 Augusti Kort på tork....

I kväll har jag gjort 3 st kort två konfirmationskort och ett grattis kort. Kan inte visa dom ikväll för de ligger på tork. Tror jag har fått "dille" på glitterlim....
Handlade en embossingdie till Cuttlebugen hos Annas scrapbooking idag. Det var kul  att göra ni får se imorgon hur det blev.
God natt vi ses imorgon för ni tittar väl in?


27 Augusti Sytt på en LO....

Här länge tänkt att prova att sy på maskin på en LO och nu har jag gjort det och det blir nog fler! Har liftat LO från SWE scrapbooking.  Konfirmationskortet innan var lite dystert så jag har lagt på lite grönt glitterllim så det blev lite bättre.
image298
image299
Det är samma färger men det blev det inte på fotona konstigt...
image300

Har "sprätt" med akrylfärg på cardstocken och sedan sytt med svart jeanstråd som är lite grövre än vanlig sytråd. Hjärtan och blad är stämplade och målade med Distress och sedan 3D lack sitter på 3D kuddar.
Ha en bra dag!

26 Augusti Äntligen en vinst.....

I dag så fick F14 äntligen en vinst efter en trög start efter Gothia cup.. Grattis tjejer!

Här kommer konfirmationskortet som legat på tork! Skrivit ut texten på datorn och sedan stämpel från Panduro köpt hos Heléna på 4U Design. Efter det så ritade jag ett kors som jag fyllt med glitterlim. Inuti kortet är det en ficka som de kan lägga pengar i. Nej nu ska jag snart bort till en kompis och grilla kanske sista gången i sommar....
Ha en trevlig kväll och lämna gärna en kommentar....

image296

image297

26 Augusti Nytt i em....

Hade tänkt att lägga in Konfirmationskortet jag gjorde i går kväll men när glitterlimmet torkat i natt så var jag tvungen att fylla i lite mer så nu ligger det på tork. Nu ska jag gå ut och måla lite bräder sedan titta på Nettans fotbollsmatch. Ha en bra dag titta gärna in i  kväll så blir det en uppdatering. Ev en LO på Felicia också.

17 Augusti Syrenhortensia.....

I förrgår fotade jag lite med den nya kameran. Tog ett kort på mitt Syrenhortensia träd som jag tycker mycket om.

Sedan har jag scrappat 2 lo´s till Felicias album. Hinner nog inga fler tills imorgon då vi ska dit och gratulera henne.

image291
image293
image294
image295

Skriv gärna en kommentar gärna något fototips!

16 Augusti Fler Lo´s till Felicia.....

Nu har jag kommit igång med skapandet. Det är jätte kul.
Här kommer det jag gjort hittils.
image284
image285

Här kommer lite närbilder....
image286
image287
image288
image289
image290

14 Augusti Påskkäring.....

Idag har jag städat på mitt skrivbord och bland scrapgrejerna. kollade igenom alla de kort som jag framkallade sist och lagt dom i högar och i vilken ordning jag ska scrappa dom. De flesta kort är på Felicia och jag hoppas hinna scrappa många sidor fram till på söndag då hon fyller 1 år.

Idag gjorde jag denna dubbel LO känner mig ringrostig svårt att komma igång. Får försöka leta fram några skisser som jag kan följa så kanske det blir lättare att få flyt. Imorgon blir det inget scrappat för då jobbar jag.

Ha en skön tisdag kväll och onsdag dag!
image283

12 Augusti Ett kort till...,.,.,

Igår så gjorde jag ett konfirmationskort som jag har fått beställning på. Det blev mycket glitter som inte syns i scanningen. Nu jobbar jag detta dygnet sedan ska jag börja göra lite LO till Felicias album.image282

11 Augusti Lite nya kort......

Här var det ett tag sedan det var uppdaterat. Har jobbat en del och Jeanette har haft kompisar från Västerås här så det har inte blivit mycket pysslat. Har fått lite beställningar på kort och sedan har en kompis fått en liten prins. Har framkallat lite kort som jag ska scrappa, framför allt LO till Felicias album som hon ska få när hon fyller fyller 1 år 20 augusti. Har tagit lite kort med den nya kameran kul. Har användt mig av förinställningarna håller på och läser instruktionsboken.

image278

image279

image280
Har fyllt mitten av blommorna med glitterlim efter scanningen.
image281
Första kortet jag tog med nya kameran en närbild på min pelargon.

Ha en forsatt trivsam helg!
Glöm ej att lämna en liten signatur!
Lena

1 Augusti Min födelsedag.....

Hej alla bloggare idag är det min födelsedag gissa vad jag har fått av min man och barn!!!!! Min man är helt otrolig han tog mig på orden när han frågade vad jag önskade mig. Jag har fått en sådan här....

image277 Canon EOS 400D kamera!!!!

Nu måste jag fråga Anna om hon kan ge mig en liten lektion i hur jag använder den bäst.

Ha en bra dag alla min har börjat hur bra som helst är överlycklig!

Puss & Kram Mike du är bäst!
Lena

RSS 2.0