29 Juli Här har det varit stiltje....

Inte pysslat mycket den senaste tiden. Har haft semester och varit på Gothia cup med dottern, deras lag blev delad nia av ca 108 lag helt otroligt bra spelat. Annars har det väl inte hänt så mycket ska börja jobba på fredag. Ikväll när jag surfade runt så tittade jag in på Anneli Maddocks blogg och kom på en idé till ett kort så det har jag nu skickat in till hennes tävling/utmaning. 3 bidraget men tävlingen tilltalade mig annars så deltar jag sällan i tävlingar.
Ha en trivsam vecka!

image276

12 Juli Avtryck......

Köpte ett Basic Grey papper Blusch av Heléna på 4U Design igår det passar ihop med den LO jag gjorde till utmaningen på Annelies blogg. Det är Jeanettes avtryck i sanden när hon och Anna var på Tylösand. Nej nu ska jag försöka klippa gräset innan det börjar regna. (Det blev inget fick inte igång gräsklipparen)
Ha en trivsam dag!
image275

11 Juli Vinst!!!!!!

Jag antog en jubileums utmaning som Kicki hade på sin blogg vi var bara två som skickade in bidrag så vi fick priser båda två. Vinsten var det här helt otroligt mycket fint tack Kicki!
image274

11 Juli Tylösand....

Har haft sug på att göra lite scrapbooking så igår letade fram lite kort och gjorde en dubbel LO.
Nu vill jag faktiskt att det ska bli bättre väder. Kul om man kan få sola och bada någon dag på semestern!
image272
image273

9 Juli Ett bidrag .....

Har antagit en utmaning från Anneli. Har scrappat en LO utifrån en barnklänning på hennes blogg.
image270


6 Juli Äntligen.....

Nu har jag äntligen fått lite kläm på hur jag ska göra för att ändra utseendet på bloggen. Tack Kicki för mallen!
Utseendet som är nu får vara ett tag tills jag har tid att laborera igen.

6 Juli Ett fika kort.....

Gjorde ett välkommen på fika kort idag. Har använt mig av Magnolia stämplar. Bänken har jag klippt bort ryggdstödet på  och lilla Tilda sitter på ett paket igentligen. Solen  är också Magnolia. Text stämpeln och bullen är från Inkywings.
Ha en trivsam helg!

image269

5 Juli Ett kort till.....

Det var så kul att pyssla med de nya stämplarna så det blev ett kort till.
image268

5 Juli Nya stämplar nya kort....

Igår fick jag hem några nya stämplar från Magnolia inhandlade från Storyhouse. Det var en bänk, björk, gräs och en sol. Pojken på bänken hade jag sedan tidigare.
image266

Ett kort med hänglar flickan och Magnolia staket dessa hade jag sedan tidigare. Swirl stämpeln är ny.
image267

3 Juli klämt lillfingret....

Idag åkte jag till syrran med skolbänkar till hennes två barn de blev jätte glada och Jonna scrappade en LO direkt. När allt var klart så skulle jag bara stänga bil dörren men halkade med handen så lillfingret kom i kläm och DET gjorde ONT. Fick gå in och lägga mig på köks golvet med benen högt för jag höll på att svimma. Nu åter står det att se om nageln blir kvar eller om jag tappar den.  När jag ändå var i Bengtsfors passade jag på att titta in på papper & sånt  där handlade jag dessa clearstamps Flourishes v.2 från Autumn Leaves. Det blir nog inget pysslat idag med tanke på lillfingret men imorgon kanske.
Ha en skön kväll!
image264

2 Juli Grattis kort till Jonathan....

Har gjort ett grattis kort till Jonathan som fyller 3 år på måndag nu fattas det bara en present...
Kortet är gjort efter kort skiss #24 på Kickis skiss blogg titta gärna in där för hon har jätte många fina skisser till både LO och kort.
image263

RSS 2.0