30 Mars Nya hÄnglar stämplar...

Idag kom brevet från Syrran med de nya hänglarna. Så i dag har jag monterat stämplar på löpande band.
Har hunnit göra 3 kort idag. Fler bilr det inte och inte under helgen heller för då är jag på handbollscup med mina handbolls tjejer.
Så ha en trevlig helg!
Lena
image193

Rädisan har jag ritat själv. Sett något liknade som jag liftade kommer inte på vem men ska ta reda på det. Nu har jag gjort det och det var Landstoken som hade gjort ett så fint kort med rädisor. Kika gärna in i hennes blogg finns många fina och roliga kort där.
image195image196
Den lilla nyckelpigan är från en Penny Black stämpel, blommorna i hörnet har fått glitterlim i mitten efter scanningen.
Alla motiv är färglagda med Distress ink och/eller Twinklings.

29 Mars Inget pysslat...

Hej alla bloggvänner!
Har haft mycket de senaste dagarna så jag har inte haft tid till pyssel. Syrran har skickat mig Hänglar paketet som jag hoppas få imorgon så då kanske jag kan hinna få till ett kort. Till helgen så bär det av till Lilla VM dottern ska spela handbollscup. Det ska bli kul. Titta in imorgon så får vi se vad det blir för kort.
Godnatt!!

26 Mars -07 Några Lo.....

Igår var jag på en scrapträff. Det är ett gäng som brukar träffas och som bjudit in oss andra som ej har varit med förut. De var folk som hade scrappat i flera år och nybörjare. Viktoria från Papper & Sånt var där och säljde lite scrapsaker. Det var kul att träffa andra i stan som har samma hobby. Så mycket gjort fick jag inte utan kollade mest runt vad de andra hade gjort och gjorde. Satt och spånade lite med mina kort med först idag har jag gjort klart LO.  De är ínte dekorerade ännu de får ligga tills sig lite annars får de vara som de är. Det behöver inte alltid vara så mycket detaljer på LO´s.

Ha en skön dag å lämna gärna en kommentar.
image190
image191
image192

24 Mars -07 Inget nytt gjort...

Har haft mycket de sista dagarna så jag har inte orkat göra varken kort eller Lo´s. Skickade in ett kort som jag scrapliftat till Muhrenssida och nu ligger den med där kul. Imorgon ska jag på en liten scrapträff så nu ska jag sätta mig och plocka fram lite kort och matrial som ska med. Vad som blev gjort lägger jag ut imorgon kväll.
Ha en skön lördagskväll!

22 Mars -07 några vår kort till...

Kul att du tyckte om kortet Heléna! Roligt att överraska någon, det är så sällan man gör det dagarna bara löper på.
Igår kväll gjorde jag två kort till med samma glittriga papper  från DCWV som finns att köpa på 4U Design i Åmål.

Ha en skön kväll!
image187
image188

21 Mars -07 Ett kort till någon....

Idag har jag köpt glittriga papper hos _Helena på 4U design i Åmål.
Kastade mig hem och gjorde ett kort efter en utmaning på Muhrenssida.
Detta kortet har jag skickat i kväll till någon som jag vet är inne och tittar i min blogg.
image186
Det rosa ser mer ut som lila efter scanningen och sedan är det glitter på det mönstrade pappret men det syns tyvärr inte.

Ha en bra kväll! ( Lämna gärna en liten kommentar)

20 Mars -07 Trött...

I går var jag med tre arbetskompisar till Örebro och shoppade. Örebro är en mysig stad. Vi var ju även ut till Ikea innan vi åkte hem. Efter en lång dags shopping så kunde jag inte sova... Somnade kanske vi 4 tiden på morgonen. Så nu är jag rätt trött. Men ett kort har jag gjort ikväll.

image184

17 Mars Ett kort...

Idag så har handbolls tjejerna spelat sista seriematcherna det blev en vinst och en förlust. Bra jobbat tjejer!
Idag såg jag att Inkywings hade med några av mina kort som jag gjort med stämplar köpta från dom på sin blogg. De frågade efter kort som man gjort med deras stämplar så jag skickade in ett gäng efter som jag har en del stämplar därifrån. Kan varmt rekomendera deras stämplar. Idag har jag gjort ett kort, scrapliftat Petra/paradise publicerat på Muhrenssida. Skriv gärna en kommentar det uppskattas! God kväll!

image183

15 Mars Det blev allt två kort ....

Hann faktiskt att göra 2 kort i kväll. Ganska enkla men nöjd ändå....
God natt med er nu!
image181
image182

15 Mars Stämplat lite....

Idag har jag bara tagit det lugnt! Stämplat upp lite stämpelmotiv som kan vara bra att ha. Ska jobba imorgon och på lördag har tjejerna sista seriematcherna i handboll så det blir nog inte så mycket pysslat då heller. Jeanette har en kompis från Västerås här som ska stanna tills på måndag. Det är jätte kul att  Jonna är här hon är en barndoms kompis till Jeanette, roligt att de håller kontakten tycker jag.

image180

Ha en trevlig helg!
Lena

14 Mars lite shopping...

Idag när jag skulle till Karlstad så passade jag på att shoppa lite hos Anna scrapbooking. Det blev några papper och Twinklings. Har inte orkat göra något kort eller LO idag men jag har gjort en färgkarta till Twinklingarna. Ska köpa en ask hos Anna som är från MM samma som jag har till Distresserna så Twinklingarna har någonstans att förvaras.
image179

Som vanligt så stämmer inte färgerna helt...
Ha en bra kväll!

13 Mars det blev ett till!

Efter handbollsträningen så knåpade jag ihop ett kort till.
image178

Som vanligt så blir färgen lite fel men men.. Samma stämplar som föregående färglagt med Distress och Twinklings.

13 Mars Tack för senast....

Idag har jag haft kompisar här på fika mysigt. Har gjort ett kort på beställning. Kanske gör ett till med en annan färg på cardstocken....
image177

Färglagt Penny Black stämpel 2615H Buzz in the Air! Staket stämpel från Magnolia med distress. Clip utstansad QK. Taggen vet jag inte om det är QK. Vit Zig penna, svart kalligrafi penna.


11 mars LO Jeanette

Har haft fullt upp hela helgen men idag så scrappade jag ett kort på Jeanette min dotter som hon faktiskt har tagit på sig själv. Har framkallat flera kort tänkte jag kanske skulle scrappa en canvas tavla med detta kortet? Vi får se vad det blir. Lämna gärna en kommentar.
image176

Har använt två olika blå cardstock, mönstrat papper Bohemia. Den stora blomman Panduro (köpt på 4U Design Åmål) har jag chalkat lite på kanterna, Prima got flower är den lilla blomman i mitten och en liten silverfärgad brad.

9 Mars Ett grattiskort...

Är lite sliten efter en arbetsvecka.... Men ett grattis kort har jag gjort idag som jag blev rätt nöjd med. Scanner förvanskar färgerna som vanligt. Går säkert att ställa in men jag vet inte hur.

image175

Grattis kort till arbetskompis....

Idag har jag gjort ett grattis kort till en arbetskompis som fyllt 40 år. Hoppas hon inte tittar in här innan måndag!
'Scannern förvränger färgerna lite de harmonerar mer i verkligheten.

image174
Har embossat chipboarden så den glittrar, det mönstrade pappret är det glitter på också.

"Tagen"

Jag har blivit "tagen" av Marit och Elwa
Se fullständiga regler genom att klicka på Marits eller Elwas namn ovan.
Ska skriva 6 egendomliga saker om sig själv och sedan ta 6 nya bloggare.

  1. Gillar inte fisk och skaldjur!
  2. Gillar inte att tvätta!
  3. Gillar inte kedjebrev!
  4. Gillar att sitta och pyssla!!!
  5. Gillar att vara själv ibland
  6. Kan inte teckna!
De flesta har ju redan blivit tagna men den som inte blivit det får gärna skriva 6 egendomliga saker om sig själva!

Ytterligare ett Konfirmationskort...

Ja det blev ett till Konfirmationskort. Har använt en stämpel från Hänglar & Stänglar men klippt bort glaset och istället sätt dit ett kors av Stickles. Nu ska jag åka till jobbet så nu blir det inget mer här förrän i morgon.
Ha en bra dag och skriv gärna en kommentar!
image173

Ett till konfirmationskort....

Lika bra att lägga ut det direkt.

 image172

LO till Felicias album & konfirmationskort..

Två sidor till Felicias album gjorde jag i går. Tyvärr så rann 3D-lacken men det får vara går inte att få bort grrrr...
Felicia dopFelicia dop t?rta

Har fått förfrågan om jag kan göra konfirmationskort så idag har jag gjort ett. Klippte isär Hängla paret från senaste paketet. Klippte ett kors på frihand och färglade med distress. Skar lite vid armen så korset kunde komma in under handen. Skrivit ut text på datorn.
Konfirmation h?ngel

Lägger till ett till konfirmationskort!
image170

Nytt försök att ladda upp!

image166
Gör ett försök med detta kort! Äntligen verkar det fungera! Här kommer ett till kort! Färgerna stämmer inte riktigt med verkligheten men det får vi stå ut med. Ska försöka mig på lite LO till Felicias album i helgen. Har några dop kort liggandes.

Fyllehängel rosa

2 Mars problem att lägga in nytt!!!

Äntligen kan man komma in i bloggen men jag kan inte lägga in några bilder grrrrrr..

1 Mars...

Ja det har inte blivit mycket scrappat de senaste dagarna. Men jag har gjort 2 besök hos Annas scrapbookings affär i Karlstad. Kan verkligen rekomendera den affären har allt man behöver till scrapbooking och kortmakeri. Shoppade åt syrran men jag fick allt lite till mig själv också.
Här kommer ett kort i lila, köpte lila Twinklings som jag testade och det fungerade bra ihop med Distresserna tycker jag. Lila är ju egentligen inte min färg men ibland måste man bryta sin vanor.... Liftat lite från Asamia.

Fyllehängel lila

RSS 2.0