30 Maj Tack Peterlina.......

Idag kom paketet med stämplarna jag vann. Det var spännande att öppna det var helt otroligt många stämplar tusen tack Peterlina Det ska bli kul att hitta på något med de stämplarna.
image241

Har gjort lite fler student kort idag. Nu blir det inget mer gjort måste städa lite, handbolls tjejerna kommer i kväll för vi ska äta pizza. Hade tänkt vi skulle vara på altanen men det regnar så vi får vara inne.

image242
Denna ska Elina få hon ska ha röd balklänning på studentbalen hon ska gå med min son han har fått studentmössa han med fast han inte tar studenten förrän nästa år!
image243
image244

Ha en bra dag!

29 Maj Studentkort....

Ikväll har jag gjort några student kort. Jag har beställning på ett och ett ska jag ge bort själv.
Som ni kanske märkt så har inte mina Magnolia och Hänglar  stämplar några vingar de klipper jag bort när jag monterar dom, om det går. Jag tycker bättre om dom så. Jag målar gärna dit en mun och näsa också de får mer karaktär då med ett litet leende. Så gör jag, hur gör du?
image239
image240
Idag testade jag något nytt jag stämplade motivet på mönstrat papper och klippte ut klänningen. Målade motivet med Distress ink och Twinklings sedan limmade jag fast den utklippta klänningen. Kul med något nytt.

27 Maj Dörrskylt till Felix....

Idag är det morsdag jag har fått en Cuttlebug och en blomma av min familj. Nu ska vi till min mor och äta middag.

Här kommer dörrskylten till Felix.
image238
Magnolia stämplar pojken och staket. Skyltstämpeln är från Landstoken. Målat med Distress ink. Stenen och fåglarna har jag ritat för hand. QK gräs och blommor. Har sätt lite glitterlim i mitten på blommorna efter scanningen.
Ha en bra dag!

25 Maj Dörrskylt till Jonna....

Igår satt jag och lekte lite med några stämplar.  Jag har maskat och använt QK, glitterlim. Det var jätte kul. Nu ska jag försöka mig på en skylt till Felix också så det blir rättvist. Imorgon jobbar jag så då blir det inget gjort men på söndag får jag försöka göra lite kort och fira mamma.
Ha en trevlig kväll!
image237
Staketet & Tilda är Magnolia stämplar, skylten från Landstoken. Målat med Distress ink. Blommor och gräs QK. Stickles glitterlim på molnet och blommorna.

25 Maj Grattis kort....

Här kommer Grattis kortet jag gjort av Landstokens bil stämpel och fått lånat en Inkywing datum stämpel. Färglagt med Distressink, Stickles glitterlim och band.
Nu sticker jag till jobbet ha en bra dag och kommentera gärna kul med lite respons på det jag gör!
image236

24 Maj Vinst!!!!

Jag har varit med i en utlottning på stämplar på Peterlinas blogg och jag vann! Jag som aldrig vinner vann!
Ibland har man visst tur. Har gjort ett kort med stämplade bilar på från Landstoken. Lägger in bilden under helgen för det ligger på tork. Ha en skön kväll.

23 Maj fortsättning....

Här kommer det nya bröllopskortet samma som det förra men i rosa istället.
image235

Ha en trevlig kväll !

23 Maj Kortverkstad.....

Igår lossnade det verkligen. Hittade ett kort från Muhrens sida som jag liftade lite sedan bara rann det på. Så här kommer alla korten från igår. Ska till 4U design och köpa rosa pärlor ska nämligen göra ett till bröllopskort med ett rosa hjärta ,ska lifta det kortet med rött pärlhjärta. Mer kommer troligen ikväll ska på Nettans fotbollsmatch ikväll så jag lägger in det sent. Lämna gärna kommentarer på det ni ser. Tar tacksamt emot tips.
image231
Magnolia stämpel Student sitter på 3D kuddar. Målade med Twinklings och lite Distress ink.
image232
Stämpel Magnolia student sitter på 3D kuddar målade med Distress ink. Svart var inte lätt att måla med.
image233
Magnolia student stämplar målade med Twinklings och Distress ink. Nu är det glitterlim i mitten på blomman.
image234
Magnolia stämplar Student målade med Twinklings. Prima got Flower & glitterlim.

Mer kommer senare i kväll skulle jag tro!


22 Maj Tillägg.....

Här kommer det sista kortet för idag! Ska försöka att städa och organisera lite bland stämpelgrejerna.
image230
Papper från Annas scrapbooking. Glitterlim och sidenband.

22 Maj Ett nytt bröllopskort.....

Har lagt till lite på det förra kortet efter lite tips från Syrran och Louise. Gjorde ett kort till med Bling papper från Annas scrapbooking. Rospappret, pärlorna och ringarna från 4U Design och Siden bandet från Rackartyget. Stämplat inne i kortet med Swirls från Scrap & Gift  Corner. Lycka till från Inkywings. Har gjort ett kort till men det kommer i morgon då det ligger på tork.
image227
Blev det bättre?
image228
image229


21 Maj Bröllopskort....

Idag har jag försökt mig på bröllopskort. Har ingen stämpel just för bröllop så det känns svårt att få till något. Har kommer ändå ett som jag gjort som jag nog ska låta ligga till sig. Tycker det fattas något tacksam för tips från Er.
image226

17 Maj En dörrhängare...

Här har det vevats i kväll... Vad lättvindigt det var att stansa ut de bokstäver jag ville ha med Cuttlebugen jämnfört med QK tången.  Stanset lite blad och gräs också hur lättvindigt som helst. Kan varmt rekomendera en Cuttlebug om ni funderar på att köpa en stansmaskin. Idag har jag gjort en dörrhängare till ett kusinbarn som fyllt år. Blev faktiskt rikigt nöjd med resultatet. Vad tycker ni?

image224
image225

15 Maj Morsdags present .....

Idag efter jag fått min behandling på sjukhuset så åkte jag till Annas scrapbooking affär. Där stod min morsdagpresent och väntade!!! En Cuttlebug. Jag köpte till några dies som jag tror kommer bli användbara.
Är ledig resten av veckan så vi får se vad det blir för något gjort med de nya "leksakerna"

image223

14 Maj Äntligen en uppdatering.....

Ja det har varit lite tunnt med uppdateringar senaste tiden. Har haft det lite tungt med mycket runt omkring mig. Imorgon ska jag in och få min andra behandling för MS. Det är en ny medicin som ska vara dubbelt så mycket bättre än de andra. Hoppas nu bara att jag tål den denna gången också. Det som är positivt att jag måste till sjukhuset var 4:e vecka för att få dropp är att då kan jag kika in till Annas Scrapbooking i Karlstad. Hon har så mycket fint och är så trevlig det känns som man besöker en vän.

Jag beställde lite Magnolia stämplar och idag har jag färglagt några motiv. Ett kort har jag gjort men det är inte helt klart men jag visar det ändå. Saknar en rund stämpel där det står grattis till studenten. Den kommer nog imorgon och den ska sitta i mitten på blomman. Hoppas få gjort lite studentkort till helgen om allt löper som det ska.

Tack för alla kommentarer det är kul, fortsätt gärna med det!
Ha en trevlig fortsättning på veckan så "syns" vi.

image221
Oj då vad blek den blev är skarpare i verkligenheten.

image222

Lite färglagda stämplar med Distresser och lite Twinklings.

10 Maj Nya stämplar....

Idag fick jag Magnolia stämplar Student  Edwin och Funderande Tilda. Beställde dom från Stämpelgården kan varmt rekomendera den butiken. Har jobbat i kväll så idag blir det inget skapat jobbar imorgon också men ska försöka under helgen får till några kort. Det känns som lusten att pyssla har kommit tillbaka. Känner mig lite piggare också.
Ha en bra kväll och fredag!

7 Maj Egentligen ingen lust men en deadline att följa....

Scraplusten har inte kommit tillbaka men idag så gjorde jag ATC korten som ska skickas in före den 15/5. Är inte nöjd med dom men de får vara som de är. Har beställt några Magnolia stämplar som jag hoppas kan pigga upp så att lusten kommer tillbaka. Är lite sliten det är nog därför jag inte har orken. Men surfa runt bland allas bloggar det är fortfarande kul. Alla gör så många fina grejer. Du som är nyfiken på scrapbooking och kortmakeri använd länkarna till höger där finner ni mycket inspiration.
Ha en skön kväll.

image220
Har lagt till lite glitter lim här och var efter scanningen. Det lyste upp dom lite.

RSS 2.0