29 Oktober Mulet....

Igår och idag har det varit mulet och "bara" 24grader varmt. Här lunkar det på med träning vi hade en trevlig dans kväll i lördags med bra underhållning. Imorgon ska jag gå stavgång med min sjukgymnast det ska bli kul och få tips om andra vägar att gå.

Ha det bra och tack för alla mail och kommentarer i bloggen.
Lena

26 Oktober lite bilder...

I morse gick jag och min sjukgymnast upp för berget bakom Vintersol. Vi gick inte vägen upp utan vi gick rakt upp till toppen via en liten stig. Det var brant och jobbigt men hur kul som helst att få ta ut sig lite. Vilken utsikt det var. Måste få med mig någon upp dit fler gånger och ta kort med system kameran. Idag är det mulet och "bara" 27 grader varmt. Rätt så skönt med lite mulet väder faktiskt. Nu har jag tränat klart för denna veckan vad tiden går fort! Får se vad vi hittar på under helgen.
Ha det bra där hemma i sverige.
Ni som tittar in får gärna skriva en kommentar.
Lena

Mont chic
Kort från toppen av berget.

Kort från berget med vy över vintersol det med svarta tak och två pooler ner till höger på kortet. Samt stranden nedanför.
utsikt
Ett kort på solnedgången från restaurangen vi besökte igår!
116014-386

24 Oktober Varmt....

Här på Teneriffa och Los Cristianos är det 34 grader puh! Men jag ska inte klaga för jag vet att det inte är många varmgrader hemma i Sverige. Här har inte mycket förändrats sedan jag var här för 2 år sedan. Samma personal och samma restauranger m.m. Min rumskompis ska byta rum på tisdag till botten våningen det ser jag fram emot hoppas jag får en ny rumskompis som är lite positiv! Imorgon ska jag och min sjukgymnast bestiga Mont Chic ett berg bakom hotellet vi får väl se om jag klarar det... Ska försöka ta lite kort som jag för hoppningsvis får in här på bloggen. Har inte pysslat något det är för varmt.

Fortsättning följer...
Lena

22 Oktober Landat.....

Nu har jag landat och installerat mig på Vintersol Teneriffa. Det är varmt här nästan 30 grader. Rumskompisen var väl så där hoppas det blir bättre. I em ska jag träffa sjukgymnast och arbetsterapeut för att lägga upp ett träningsprogram. Maten är helt underbar här. Ska ta lite kort som jag för hoppningsvis kan få laddat upp här under veckan.  Ha det så bra!
Lena

21 Oktober Nu drar jag till Vintersol.....

Om en timme åker jag till Vintersol Teneriffa. Har packat vägt packat om vägt packat om....
Att det ska vara så svårt att bestämma sig för vad man ska ta med sig. Börjar få lite resfeber msåte ju snart säga hej då till familjen det blir jobbigt vi kommer ju inte att ses på 4 veckor. Ni får alla ha det så bra men kika in i bloggen för jag kommer att uppdatera med lite rapportering från Teneriffa. Och om det går så ska jag ladda upp lite bilder.

Tjillevippen
Lena


15 Oktober forts....

Har gjort ett kort till en arbetskompis som slutar han får en flaska Whiskey så jag gjorde ett kort som man träder på flaskan. Använde de nya alfabetet blev väl sådär nöjd men det får duga.

Go´kväll

image383

15 Oktober Bara rolig post idag .....

Idag fick jag svar på de prover de tog när de opererade mig för en månad sedan och allt var bra så nu är jag frikänd. Skönt! Sedan fick jag Taxfreekatalogen och biljetten till Teneriffa på söndag. Började tro att de hade missat mig men nu bär det av på söndag det ska bli skönt det också! Sist men inte minst så fick jag mitt Cuttlebug Olivia alfabet som jag vann på eBay. Måste försöka hinna göra något med det innan lördag. Helt otroligt bara positiv post inga räkningar tänk om det alltid kunde vara så!
Hoppas ni har det bra därute!

image381

13 Oktober Grattis Emma.....

Idag fyller sonens tjej Emma 18 år. Har gjort ett kort till henne som hon ska få med presenterna. Hon är en handbolls tjej så jag gjorde om Magnolias fotbolls kille till en handbolls tjej. Vi ska fira henne imorgon för idag spelar hon borta match i handboll. Idag ska jag och Mike på fest det ska bli kul.

Ha en trevlig lördag!

image380

Har lagt på lite glitterlim på siffrorna, bollen och blomman efter scanningen.

12 Oktober Ett hästkort.....

Har fått en beställning på ett kort till en hästtjej! Ett kul kort att göra. Får försöka sätta fart på produktionen av dopinbjudan som måste vara klart innan fredag nästa vecka. Sticker till Papper & Sånt i em måste ha lite blått papper till inbjudningarna. Passar på att besöka syrran också.

Ha en skön helg!

image379

10 Oktober Ett bröllopskort.....

Idag var vi till en arbetskompis som gift sig och fått barn. Gjorde ett kort från oss arbetskamrater till bröllopspresenten. Lille Alfred fick en virkad Filur av mig. Imorgon är det jobb och handbolls träning men sedan är jag ledig hela helgen. Fast helgen är fullspikad med aktiviteter bla födelsdagskalas, Fest och på söndag ett kombinerat födelsedagskalas och pyssel träff.

Go´natt!
image378
Blev lite konstiga färger i scannern men det är inget att göra åt!

9 Oktober Grattis Mike.....

'Idag fyller Mike min man år Grattis! Gjorde ett kort igår till honom från mig och barnen. Ska iväg i morgon och gratulera en arbetskamrat som fått barn och gift sig har bara gjort färdigtr kortet till lilla Alfred bröllopskortet kommer senare idag eller i morgon.
Ha en skön dag!
image376

image377

8 Oktober

Jag registrerade mig på både eBay och öppnade ett PAYPAL konto för några veckor sedan. Jag lade ett bud på ett Alfabet som heter Cuttlebug Olivia och vann, själva alfabetet fick jag för 254 kr och frakten blev 72 kr nu får jag bara hoppas att jag slipper tullesavgifter. Det ska bli kul att ha ett alfabet till Cuttlebugen. Ska nog handla mer på ebay fast det får bli efter Teneriffa. Har inte gjort så mycket kort men jag har både stickat och virkat men det får ni se när det är klart...
Ha en fin dag!

4 Oktober Inget nytt att visa....

Har jobbat så jag har inte hunnit att pyssla förutom att virka och sticka lite. Börjar få resfeber ska på en 4 veckors rehabilitering på Vintersol Teneriffa för min MS. Undrar vilket pyssel och pocket böcker jag ska ta med mig? Har ni några tips? Det kan bli lite långsamt på kvällen om jag inte hittar några att umgås med. Förra gången var det helt underbart, träffade ett gäng underbara människor och vi hade så roligt ihop. Det var så bra så denna gång kan det inte bli så bra.... men jag hoppas. Önskar att Monika hade fått rehabilitering men hon fick avslag vi hade planerat att bo ihop vi trivdes så i varandras sällskap förra gången. I allafall ska det bli skönt att komma till värmen ett tag och få träna. Det är träning hela dagarna så det där med att ligga på playan det hinner man bara på helgerna. Det ska bli kul att visa min sjukgymnast som jag hade för 2 år sedan det kort vi tog på honom och mig och hur jag ser ut idag 20 kg lättare.  Han gav mig vinken om att jag behövde gå ner några kilon för att må bättre och det har jag nu gjort. Tänkte faktiskt ta några fler kilon där nere när man bara kan fokusera på sig själv  och träna och få all mat serverad.
Får gå in på det svenska internet cafét och skriva lite i bloggen under tiden jag är där. Hoppas man kan ladda ner lite bilder också i bloggen. Nej nu tror jag faktiskt att jag tar kvällen hoppas jag får gjort lite pyssel under helgen.

Go kväll på er!

1 Oktober Filuren....

Nu har jag gjort klart den andra Filuren. Den är rätt rolig att göra och det går ganska snabbt.
Håller på och stickar, det mönstret var inte så lätt har fått gjort om några gånger men nu har jag kommit över det svåra så nu flyter det igen. Lägger upp en bild när det är klart.
Ha en fortsatt bra måndag!
image373

RSS 2.0