25 April Ett studentkort....

Har nu av verkat halva beställningen. Har ett grattis kort och två bröllopskort kvar. Tänkte göra dom på kortmakarträffen hos Viktoria på Papper&sånt på söndag.  Det ska bli så kul att träffa andra kortmakare. Jag jobbar ju lördag dygn men jag hoppas det blir lugnt så jag får sova lite iallafall. Här kommer ett student kort jag gjort till en arbetskamrat vars dotter tar studenten. Det är glitterlim på löven ,gräset och på klänningen men det syns dåligt i scannern. Ni får hålla tillgodo ändå!

Tack för alla kommentarer jag får, de uppskattas verkligen och lämnar ni en länk till er sida så besöker jag er också.

Ha en skön fredag!

image495

24 April Ett kort till.....

 Här kommer ett kort till....

Det är till en kille som fyller 18 år och som ska få körkort i födelsedags present.

image494

Ha det bra!

24 April Oj vad tiden går.....

Har haft fullt upp senaste veckorna med resor och annat kul och jobb förstås. Har några beställningar på kort som jag måste börja beta av. Här kommer första kortet får se om det kommer några till idag.

image493

Papper Maja Design. Under randiga pappret är det ett utklipp på en Laptop som tjejen ska få i födelsedags present.

Ha det gott!

15 April Grattis Jeanette...,

Idag fyller min underbara dotter 15 år, vart tar tiden vägen? Tog några fin kort på henne igår inför fotokursen.  Fototkursen igår gick ut på att ta porträtt och det gjorde vi. Det var jätte kul men kallt eftersom vi var ute och vid sjön. Ska se om jag kan få lite bilder här så småningom. Har ju krångel med datorerna.

image492
Den här har ni sett förut men jag tycker fotot är så fint på Jeanette.
11 April Grattis Jonas.....

Idag fyller sonen 19 år oj vad åren går....
Igår gjorde jag klart ett beställningskort.  Jobbar i helgen så det blir nog inte så mycket annat gjort.
Ha en bra helg allihop och skriv gärna en rad!

image490

10 April Några kort till...

Har gjort några fler kort. Det flöt på rikigt bra igår kväll med kortmakeriet.

Ett student kort.
image487

Detta kortet gjorde jag till Pappersochsånts kortutmaning. Kika gärna in där, flera fina bidrag från killar också det tycker jag vad kul.
image488

Det här är ett mycket sparsamt dekorerat kort.
image489

9 April Studentkort....

Har gjort två studentkort. Det ena gjorde jag efter en skiss kortutmaningen i papperochsånt blogg så det kortet väntar jag med att lägga upp här. Det andra har jag liftat mig själv. Tänkte göra lite studnetkort så jag har till skolavslutningen. Ska nog göra några morsdagskort också. .

image486

Hade tänkt ta lite porträtt med kameran idag men de bara regnar så det är inte kul att vara ute. Läxa till nästa vecka är just porträtt men jag har ju några dagar på mig så det ska nog gå bra.

7 April Tillbaka.....

Ja då är man tillbaka i vadagen igen! Det har varit en jätte bra helg uppe i Stockholm. På fredag  var vi på R.E.A föreställningen på Hamburger Börs den var bra och vi åt god mat. På lördag så tog vi tunnelbanan till Söder och gick och strosade och shoppade lite förstås. Vi kikade in på Skapa Hobby där shoppade vi lite. Trodde affären skulle vara större, mycket trevlig personal var det. Tycker att Annasscrapbooking håller sig mycket bra i förhållande till de affärer jag har varit i hon har det mesta. Vi gick från söder genom Gamla stan och vidare mot "plattan" så det blev några kilometers promenad. På Lördag kväll så käkade vi mycket god mat på Helen´s krog i Vasastan. Ska man äta där ska man vara utsvullten för det var helt otroligt stora potioner! På söndag strosade vi lite mitt i stan och tog sedan tåget hem! En mycket lyckad helg med trevlig sällskap!

Hade inte kameran med så det får bli några scannade bilder på det pysselsakerna jag handlade.

image484

Ett stickers ark med Penny Black motiv, aluminium etiketter, 2 st Promakers pennor, 1 pensel 00, Drew drop, 1 stämpel från Inkido och en QK die.

Lite papper inhandlat på Panduro.
image485


Stockholm......

Drar till Stockholm över helgen så det kommerinte att bli uppdaterat förrän på måndag.
Hoppas ni får en trevlig helg för det ska jag ha!

2 April Vinst och present.....

Idag var det kul att öppna posten. Jag har nämligen vunnit ett kort som Asamia har gjort, jag som aldrig vinner vann! Jag vill bara säga att det är ännu finare i verkligheten. Det är så roligt att få se andras kort i verkligheten särskilt Asamias hon var en av de första som jag inspirerades av när jag började med denna hobby och hon har fortsatt att inspirera. Kika gärna in i hennes blogg och på hennes hemsida där finns mycket fint att vila ögonen på.
image482

Jag fick ett paket på posten från tyskland idag med mycket fina saker i! Thank you Jay Jay for a lovley packed!

image483


Jag hjälper en tjej som kallar sig för Jay Jay att köpa stämplar från hÄnglar&stÄnglar hon kan ju inte beställa dom till tyskland så jag är en mellanhand. Det har fungerat jätte bra tills i början på mars då jag skickade några styckstämplar från hänglar som hon köpt via mig, det brevet har inte kommit fram :-( Eftersom det inte var rekomenderat så går det inte att söka eller få ut någon ersättning. I måndags skickade jag ett nytt brev med andra stämplar hon beställt så nu håller jag tummarna att de hittar fram annars så får jag skicka det rekomenderat i forsättningen. Gå gärna in på hennes blogg och titta hon gör mycket fint!

På fredag sticker jag och maken och några kompisar till Stockholm över helgen. Det ska bli riktigt kul. Har funderat på att kanske besöka Skapa Hobby på lördagen, någon som varit där som vet om det är värt ett besök?

Ha nu ett riktigt bra dag och glöm inte lämna en liten kommentar!
RSS 2.0