30 Januari En ny LO ......

Tycker att kortet är så fint på Sussi och Olle så jag ville scrappa det. Eftersom Sussi gillar svart så fick det bli en svart bakgrund. Funderade länge på vad jag skulle skriva och till slut blev det Mors lilla Olle.
Tack Ann-Sofie för att du stansade ut texten åt mig.

image446


22 Januari Lite sol vad skönt....

Vad skönt att solen tittar fram man blir mycket piggare direkt. Här kommer några LO´s som jag har pysslat med de senast dagarna. De två sista ska få  en rubrik men jag har inte bestämt vad ännu. Har ni några förslag?

Den här Lo´n  är igentligen mer vinröd i verklligheten.
image443


 
image444

image445

20 Januari Några till ......

Här kommer två LO`s till som jag gjorde igår. Inte så mycket dekorationer på dessa heller!
Säg gärna vad ni tycker och kom med lite tips.

Ha en bra dag!
image441

image442

19 Januari Några nya layouter....

Fick några foton igår som jag hade beställt. Här kommer två layouter jag har gjort av dom.Det lila med blomman får jag inte till med dekorationer men det kanske ska vara stilrent helt enkelt vad tycker ni tar tacksamt i mot tips.

Hoppas ni inte blåser bort där ute i sverige!

image439

Ska det var någon text eller något annat på tycker ni? Detta kortet tog jag på Vintersol Teneriffa i höstas för att testa mina inställningar på den nya kameran.

image440

Här är det dottern som blivit brunett och tycker hon är cool!


18 Januari Går i ide tror jag.......


Oh vad trött jag är på det tråkiga vädret detkänns som jag har gått i ide! Vill helst inte gå ut om jag inte måste sitter här framför datorn och surfar eller pysslar så mycket annat blir inte gjort. Men det blir väl bättre så småningom. Hoppas våren kommer tidigt i år. Här kommer ett kort som jag har gjort.

Ha en trevlig fredag!

image437

16 Januari Myst.......

Idag har jag bara varit... legat i sängen och läst. Det är ett riktigt sjusovar väder. Har laddat upp och skickat en beställning på lite kort idag det ska bli kul att scrapp lite nya kort. Har ju fått de fina pappren från Maja design. hoppas de passar till de nya korten.
Ha en skön kväll!

image436

15 Januari Lite mer målat.....

Vad trött jag blir på det dåliga vädret. Så mörkt och kallt och regnigt. Längtar till våren och solen....
Här kommer lite fler motiv som jag har färglagt.

image435
Det mesta är färglagt med Akvarellpennor och Dove blender. Gräset och himmel är målat med Distress.

14 Januari Målar.......

Har haft mycket och gjort sista tiden så det har inte blivit mycket pysslat. Jag köpte ju en Dove blender så jag har testat att måla stämplemotiv med den. Det fungerar bra med akvarellpennorna tycker jag. Måste nog köpa nya stift och vätska tror den håller på att ta slut. Har blandat och målat med akvarell pennor och Twinklings och Distress de har alla sina för och nackdelar. DEt är kul att variera när man målar. Har ju surfat runt lite bland olika bloggar och hittade denna blogg. Här finns det jätte braa tips om hur man ändra i blogg.se. Jag har ändrat skylten så den blev lite större och fick bort den ursprungliga texten. Ska försöka fixa lite mer när jag hinner och orkar.

image434Ha en fortsatt bra vecka!

8 Januari Lo efter skissutmaning...

Var inne på swescrapbook .blogg.se och hittade en skissutmaning som jag bestämde mig för att prova. Letade upp några kort som blivit över till Felicias album. Den blev väldigt rosa. Ev funderar jag på att sätta den i en ram från Panduro .

image427

7 Januari Ett grattis kort....

I morgon ska vi gratulera en arbetskompis som har fyllt 40 år. Jag visste inte riktigt vad jag skulle hitta på på gratulationskortet så jag surfade runt lite. Blir lite trött ibland på Hänglar och Magnolia de är för flick eller pojkiga till vuxen kort ibland känns de som, vill ha något annat som omväxling. På Camillas blogg fastnade jag direkt för ett kort som jag har liftat rätt av i princip. Kika gärna in i hennes blogg hon gör mycket fint.

image426

Har skrivit ut Ja må du leva på datorn, och blommotivet är från Hänglar & Stänglar.

Ha en skön kväll!

6 Januari God fortsättning på det nya året....

Ja då har det gått några dagar på det nya året! Har hunnit med ett namnsdags kalas och en fest med dans och en veteran turnering i handboll. Namnsdags kalaset var mycket trevligt med arbetskompisar och andra. Rut fick en hel del paket och blommor. Festen var jättekul bra mat och musik vi rockade loss rejält! Tjejerna i IFK Åmåls vetaraner spelade helt otroligt bra handboll. Det var så kul att se gamla lagkompisar spela så suverän handboll. Hoppas A-Laget var och tittade för den kämpa anda som vetaranerna har den behöver A-Laget lite av. IFK vann 4 matcher av 4 i grundspelet och gick till final där de mötte Kropps det var hur jämnt som helst så när matchen var slut  var det lika så det blev förlängning och det blev lika där också. De fick fortsätta med första mål vinner. Men där tog det roliga slut Kropps gjorde ett mål och vann. Men nästa år tar vi dom!

Gjorde ett lite kort till en arbetskompis som fått barn . Gillar det mönstrade pappret med tåg och dess vagnar.

Ha en trevlig söndag!
image425

RSS 2.0