22 Juli flytt.....

Ja nu har sonen flyttat till lägenhet och dottern har flyttt ner i källaren i hans gamla rum och vi har flyttat in i dotterns rum puh.... Så nu är vårt fd sovrum klart för att inredas till pysselrum jippiii!

Har dock mycket omkring mig denna vecka så det blir nog inte pysselklart förrän till veckan. Jag har bestämt mig för att inte köpa några nya hyllor och dylikt och tapetsera förrän vi har bytt fönster. Det blir förhoppningsvis i höst eller till våren. Sonens hyllor och byrå får duga så länge. Har fått en lång bänkskiva från sonens lägenhet och den ska jag ha till skrivbord. Ska försöka fota lite så ni kan följa förvandlingen!

Igår så köpte jag mig en ny dator en enkel som jag ska ha för att surfa på nätet och redigera lite bilder med. Måste nog ta hem någon som kan greja med vårt trådlösa nätverk som inte vill fungera riktigt bra :-(


Nästa helg vankas det 40 års kalas det ska bli kul med lite fest i glada vänners sällskap. Hoppas bara att det fina vädret håller i sig så vi kan sitta på altanen.

Ha det så bra!

7 Juli Tråkigt väder......

Ja, usch vilket tråkigt sommarväder tur jag inte har semester ännu! Men det är ju perfekt pysselväder förstås.
Längtar så tills jag kan få iordning ett eget pysselrum där mina grejer får plats och större bordsyta att sitta vid....,

Har iallafall gjort två kort idag inte till något speciellt utan bara skapat fritt. Har återställt mitt galleri på scrappiz men alla Layouter fanns i den datorn som gick sönder så de kan jag inte ladda upp tyvärr så galleriet haltar.5 Juli Livet går vidare....

Ja det är faktiskt så att livet går vidare fast det fattas en person.... Men helt klart så ska man fånga dagen och leva mer i nuet.

Har gjort ett dopkort till en arbetskompis som hon har beställt. Kan inte riktigt bestämma mig om jag är nöjd eller inte... Det känns att det var ett tag sedan jag pysslade.

I morgon flyttar sonen hemifrån jag kommer att sakna honom som tur är så bor han kvar i stan.
När alla hans grejer är i väg så ska vi flytta om i huset och jag få ett eget pysselrum hurra!

Ha det skönt och njut av sommaren!
RSS 2.0