30 Maj Fler studentkort i värmen....

Oj idag var det varmt men jag ska inte klaga det är underbart att sommaren äntligen är här och jag hoppas att den stannar. Idag var jag och shoppade hos Viktoria som har Papper och sånt. Köpte de nya cardstocken Core´dinations och flera snygga clearstamps. Ni vet väl om att Viktoria troligen är billigast i sverige på Cuttlebugg/ Cuttlekids dies. Gör gärna en sväng in i hennes webbutik och fynda!

Nu på kvällskvisten har jag gjort tre studentkort som jag ska ge bort på torsdag tillsammans med några presenter.

Imorgon ska jag plantera lite blommor i urnor och börja planera för studenten.

Ha det bra i värmen och skriv gärna en liten snutt i kommentarer!
Lena

image533

image534
Swirlstämpeln ovan köpte jag hos Papper och sånt.

image535

28 Maj Grattis till körkortet...

Idag har jag gjort ett beställnings kort som jag hade glömt..... Skriver jag inte upp så glömmer jag...
Det är till en kille som tagit körkort och det är inte lätt att hitta på något "killigt". Men så här blev det.

image532

Tjillevippen!

26 Maj Länk till en utlottning....

Min tyska vän Jay-Jay har en utlottning i sin blogg Stempelstern. Gå in där och var med i utlottningen!

Håller på med en LO som jag ska lämna till Malin på Mitt Pysselrum den 28/5 då hon har en tävling.

Väntar med att lägga upp den här tills tävlingen är över.
Ha en bra dag i solen!

25 Maj Morsdag.....

Idag är det morsdag!  Jag fick ett presentkort på ett par Eccoskor som jag har önskat mig tack så mycket mina barn och make!  Jag har gjort ett kort till mamma som hon ska få om en liten stund.

image531

Ha en bra morsdag alla mödrar!

19 Maj Morsdags kort....

Gjorde ett morsdags kort i limegrönt i går och ett studentkort i cerisrosa lite kontrast till de vita korten jag gjorde i helgen. Har en del spillbitar som jag nog ska försöka para ihop nyansmässigt så jag snabbt kan göra lite kort och bli av med lite papper
.
Oh vad jag längtar tills jag får ett eget rum att breda ut mina grejer på. Till hösten kanske det blir sant!

Ha en bra början på veckan och kommentera gärna!

image530

image529

18 Maj Tack kort....

Idag var det lika kallt och tråkigt väder som igår. Idag har jag tagit det lugnt tittat på fotboll och pysslat lite. Jag gjorde ett kort till snälla PaulaW som lånat mig en fjäril stämpel och QK stora fjäril. Gillar blomman på kortet någon som vet vad det är för märke?

Ha en bra kväll!

image528

17 Maj Grattis och examens kort...

Puh! nu är alla beställningskorten gjorda hoppas beställarna blir nöjda. Korten går i vitt så det var svårt att scanna men jag hoppas ni ser dom ändå. Usch idag var det kallt vart tog sommaren vägen?

image520
image521
image522
image523
image524
image525
image526

Och ett Grattis kort till Mathilda
image527

Ha en bra dag!

16 Maj Önskas köpa....

Jag fick från min scrapp vän i tyskland några utstansade swirls eller flourish eller vad det heter. Diesen är Bosskut men jag kan inte hitta den på  deras hemsida så den kanske är pensionerad. Är det någon som har denna dies och kan tänka sig stansa ut eller sälja diesen? Maila mig eller skriv en kommentar i bloggen så hör jag av mig.

image519

Ska försöka mig på lite pyssel under helgen så kika gärna in igen under helgen!

13 Maj Kreativiteten håller i sig.....

Här kommer tre konfirmationskort som jag har gjort. Inspirerad av SasSa. Tack PaulaW för lånet av fjäril stämpeln och fjärildies. Ska nog lifta mig själv och göra några student kort i samma stil. Alla kanske inte vill ha Magnolias student stämpelmotiv på korten. Tycker om det stilrena också.

Igår var det igentligen sista gången på fotokursen men vi ska ha en lite längre utflykt om två veckor. Vi ska fota en gammal skrot med massor av skrotade bilar där träd växer i bilarna. Det ska bli kul.

Det är ju Fotofest i Åmål denna vecka så idag har jag varit runt och tittat på de flesta utställningarna. Pratade med Elin Torger hon fotar helt underbara macro bilder. Sedan var det en stor fotograf från New York bördig från Säffle tror jag som heter Olov Wahlund. Han printade ut sina bilder på ett papper som nästan såg ut som akvarellpapper och det passade hans bilder så bra. På torsdag ska jag och PaulaW till Fengersfors bruk och ta bilder en utflykt med fotofesten.

Imorgon ska jag jobba och på torsdag ska jag in på min behandling för MS tänkte lämna in min dator då och hoppas de hittar felet och att det går på garantin (tänk om man kunde göra så med sig själv också). Hoppar säkert in till Annas scrapbooking också skulle behöva lite vita blommor.

image516

image517

image518

Ha en bra dag och kommentera gärna!

12 Maj kreativiteten flödar....

Idag är det hur kul som helst att skapa. Här kommer det två kort till de är inte beställda utan där har jag bara skapat fritt. Nu ska jag dra iväg på fotokurs det ska bli kul.

Ett kort av spillbitar.
image513


Namnplåten i mitt är Grungeboard. Pappret finns hos 4U Design Åmål.
image515


12 Maj fler kort.....

Det flyter på bra idag. Här kommer några fler kort som en arbetskamrat har beställt. Har scrappat lite också men de glömde jag att fota innan jag lämnade dom till Heléna, så vill ni se dom får ni kika in till Heléna på 4U Design i Åmål.

Ni vet att ni gärna får kommentera!

image511

image512

Ha en fortsatt bra dag!

12 Maj ett grattis kort.....

Har ju börjat beta av mina kort beställningar. Det har inte blivit mycket gjort under helgen när det har varit så fint väder och jag har jobbat men ett kort är färdigt. Hade tänkt att lägga upp inl,ägget i lördags men det har inte funkat att ladda upp kort på blogg.se men idag funkade det.

Detta kort ska till en beställare i Töcksfors.
image510

Lite konstiga färgnyanser men det blir inte bättre i scannern får inte till det i photoshop heller.

Ha en bra dag!

8 Maj Några Layouter....

Här kommer Layouterna som jag har gjort med papper som finns att köpa hos 4U Design i Åmål.
Tyvärr så blev de inte bra fotade men det får duga.

Ha en bra dag och kommentera gärna!

image507image508

image509

Här ska det vara någon text men kan inte komma på någon i dagsläget några förslag?

7 Maj Ett grattis kort.....

Idag har jag gjort ett grattis kort till Erik 4 år. Han får cirkusbiljetter i present.

Har gjort 3 st LO med papper som finns att köpa hos Heléna på 4U Design Åmål. Hoppas jag kan fota och lägga upp dom i bloggen imorgon då jag har  tillgång till bättre dator. Annars kommer de att finnas hos Heléna ett tag för de som vill se dom.

Ha en bra kväll!

image506

6 Maj Några bröllopskort....

Fick beställnig på två bröllopskort som skulle gå i en särskild grön färg och beige. Det var inte det lättaste att hitta den gröna men nu tror jag att jag har hittat en som är väldigt snarlik i nyans. Den ena har jag gjort med ett silvertrådshjärta liftat VeronikaP & Theresia. De avlånga är gjorda med en sedelficka inuti. Har gjort några varianter så beställaren har några att välja mellan. Gjorde ett kort med Maja Design papper och inkido stämpel också fast den går i rött.

Nu har jag framkallat lite foton så jag tänkte ge mig ikast med att scrappa lite ett tag. Köpte några fina papper hos Heléna på 4U Design i Åmål som jag tänkte använda mig av.

Ha en trevlig dag!

image501

image502

image503

image505

image504

Kommentera gärna!

1 Maj lite bilder....

Här har det varit lite tunt med uppdateringar den senaste tiden. Jag går ju en fotokurs och igår var det fyrverkeri i stan och det ville jag testa att fota.
Så här blev det!
image497

image498

Här kommer några andra bilder som jag tog på fotokursen. Det är bilder på en gärsgård.
image499

image500

Ha en fortsatt trevlig första Maj själv jobbar jag hela dygnet men sedan är jag ledig en vecka det ska bli skönt.
Lämna gärna en liten kommentar om bilderna.

RSS 2.0