27 November Ett stall.....

Fick en beställning på ett gratulationskort till en häst tjej. Hittade ett papper med träådring. Skar ut lite galler och ritade dörren till boxen. Klippte lite strimmlor i naturbast som fick bli hö.


Ha det!
Lena

25 November Ett beställningskort....

Fick en beställning av en arbetskompis på ett julkort och ett gratulationskort.
Här kommer julkortet hoppas Åsa gillar det..


Gratulationskortet hållar jag på att måla så det får ni se imorgon!

Ha det!
Lena

22 November Två kort på en kvart.....

Kom hem från jobbet i morse borde igentligen gått och lagt mig men jag var inte trött. Syrran och hennes barn kom vid lunchtid och vi tittade på lite tapeter och kort. Syrran lånade några stämplar.

När jag surfade runt nu bland alla min favoritbloggar så bara kom jag på att jag ville gör några beige/bruna kort. Så här blev resultatet efter en kvarts skapande!

Nu ska jag bara softa framför TVn ikväll för i morgon är det jobb igen!

Ha en skön Lördag!

20 November Gillar detta papper....

Har ett rött mönstrat papper som jag blivit förtjust i så det fick bli ett julkort till med det.. Tyvärr kommer jag inte ihåg vart jag har köpt det. Kan det ha varit av dig Viktoria? Det röda bandet är från Mitt pysselrum i Åmål hon har fått in lite Magnollia stämplar så jag kunde inte hålla mig utan köpte en tomte.  Malin har jätte mycket fint i sin lilla butik väl värt ett besök.Scanningen blir suddig när det är lite höjd på grejerna tråkigt men men.
Har färglagt Hängeltomten med Promakers. Ska ta med lite stämpelmotiv till jobbet i helgen för att se om jag kan lära mig måla med dom.

Ha en trevlig kväll!

19 November Kan ni tänka er några julkort till....Jo det har blivit några julkort till men nu får det snart räcka...
- Svar på din fråga Lena K är att jag säljer lite kort men jag skickar en hel del själv också. Kika gärna in i Lena Ks blogg där kommer ni att möta en karismatisk kvinna (Det är en upplevelse att se henne dansa).

Ska plocka fram några foton på lilla Felicia som jag vill scrappa det var ett tag sedan jag gjorde något till hennes album.


Gillar pappret & stämpeln.


Här kommer en favorit som jag gjorde igår kväll.


En liten närbild.


Inkido har blogg candy kika in och anmäl er vet ja!

Tjillevippen nu snöar det!
Lena

18 November Skissutmaning......

Jag har gjort ett kort efter en skiss från kortskissens blogg.  det är kul att göra efter en skiss man kan följa den slaviskt eller bara inspireras av någon detalj.Här kommer några fler julkort som jag gjorde igår och idag.Idag ska jag testa att göra en godis påse av OH-film inspirerad av Tesa
För väl göra något gott att stoppa i påsen också!

Ha det gott i solen!
Lena


17 November Julpåse.....

Igår på scrappträffen så visade Viktoria från Papper&sånt lite olika vikningar.

Detta julkortet var enkelt men jag har ju redan gjort en massa stommar till mina julkort så det blir inte så många med denna vikningen tyvärr.Sedan gjorde vi en julpåse den var också enkel och fin.Idag skiner solen det är underbart!
Lena

16 November Scrappträff...

Idag har jag varit på scrappträff i  Bengtsfors. Det var jätte kul men som vanligt blev det inte så många kort gjorda. Fick testa lite annorlunda vikningar. Men jag visar det i morgon när jag kan fota dom. Ett vanligt kort gjorde jag dock med en Magnolia tomte som jag fick låna. Tack alla för lånet av era stämplar!


Igår hade vi loppis och julmarknad på Vikenborg. Det var många försäljare på plats. Fotbollstjejerna sålda nästan allt hembakt bröd men det var  dålig försäljning på julsaksbordet tyvärr. Vi får försöka sälja lite på skyltsöndagen istället.

Ja då var denna helgen snart till enda och en ny vecka står på tur!
Sov gott!
Lena

14 November Några julkort och lite annat....

Idag har jag fixat med chokladpuffarna till julmarkanden.


Här kommer en fotad bild på chokladkakan som jag visade i går.


Här kommer några julkort till.
Ikväll är det handboll och imorgon julmarknad /loppis och på söndag är det Bengascrap i Bengtsfors helgen är räddad!
Ha en trevlig fredag!

13 November Scrappat en chokladkaka......

Var och handlade på Netto idag och då hade de After eight som chokladkaka köpte två stycken som jag ska scrappa tänkte jag. Här kommer den första!

Tyvärr så blev inte scanningen så bra men ska försöka fota den imorgon istället om det är bra ljus.

Imorgon ska jag baka eller rättare sagt smälta choklad och vittpuffris till julmarkanden på lördag.

Ha en skön kväll!
Lena

10 November Julkortsverkstad......

Idag öppnade julkortsverkstaden här hemma.....  Har gjort färdigt alla tackkort och Mikaelas fotokurs är slut så då passar det bra att dra igång julkortsverkstaden. Funderar att åka på en liten träff i Bengtsfors den 16 November någon som ska med? Då kan jag nog få gjort en del julkort....

Har delat upp julkorten i rött, blått, grönt och brunt. Har börjat i den blå pappershögen....Imorgon jobbar jag men jag tänkte ta med mig lite stämpelmotiv som jag kan färglägga om det är lugnt.

Ha de!


en sista bild för idag.....

Kunde inte låta bli att testa att lägga på Textures på en bild också.

Före:Efter:


Läckert eller hur?

7 November några bilder till......

Det var så  kul med ramar så här kommer en bild till!


Här kommer en bild därjag har lagt till lite penslar.

7 November Tackkort & fotoredigering.......

Ja då är det fredagh igen... veckorna går allt fort trots det tråkiga vädret...
Nu är student tack korten färdiga. De blev enkla men Jonas blev nöjd.
Hittade ett sätt att räta upp bilderna som jag har scannat snabbt och lätt gick det. Det tråkiga är att om två dagar så går provtiden ut på Photoshop och jag kan inte köpa det förrän vid nästa lön så det blir ett glapp....
Det har varit jätte kul att gå Mikaelas Photoshopskola har lärt mig massor. När jag köpt det riktiga Photoshop så ska jag ta mig an den andra photoshopkursen i Jönköping.

Var ju bara tvungen och testa  lite ramar som Mikaela skickat. Det var lite trixigt men så kul!


Imorgon jobbar jag så ha en skön helg!
Lena

2 November En ny månad....

Ja då har det blivit en ny månad... Jag har nu gjort färdigt konfirmations tackkorten som ska skickas.  Fick hjälp av Jeanette och hennes pojkvän. Nu blir det till att ta tag i Student tack korten. Det är inte roligt att massproducera.
Helgen var rätt lugn. Imorgon ska bilen besiktas undrar vad mycket fel de hittar. Besikta bilen har ungefär den känslan jag  har när jag går till tandläkaren "vad dyrt blir det denna gången".

Till veckan hoppas jag få scrappat lite mellan jobb och annat.

Ha en bra ny vecka alla där ute!
Lena

RSS 2.0