9 December Ny design...

Satt sent igår och försökte få en lite mer vintrig/julig blogg. Hittade ingen riktigt julröd bakgrundsfärg men denna får duga.

Idag har svärmor varit här och bakat och jag har tagit mig an stryktvätten så nu är den klar. Imorgon blir det städning och fram med lite tomtar.

Ha en skön kväll!


Kommentarer
Postat av: paulaw

Woow. Vilken härlig ny design. Bilden på äpplena är super härlig.Kram Paula

2008-12-09 @ 22:08:31
Postat av: Lena

Designen är super härlig och äpplena på snöbädden var pricken över i :)



Men så jobbigt för din dotter. Aldrig kul när ett förhållande tar slut...hoppas de kan gå vidare som vänner. Det blir jobbiigt för en annan också när barnens förhållanden tar slut. Inte bara för barnens skull utan för att det en annan har ju också lärt känna dessa tjejer/killar. Hoppas det blir till det bästa iaf.



Jag ska ta tag i min design...börjar bli pinsamt att ha den där opersonliga som jag har...Jag ville vänta lite för att se hur jag skulle använda bloggen. Visste inte om någon var intresserad av att läsa de jag skriver och inte heller vad jag skulle skriva och använda den till :) Nu vet jag lite mera iaf så det är nog dags att fixa till detta nu. Har en kompis som sagt att han hjälpa mig....han ska nog få göra det och så kan jag kanske lära mig lite själv också...



oj nu blev klockan mycket jag som skulle somna i tid...



God natt på dig!

2008-12-09 @ 23:49:34
URL: http://lenakald.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Jättefint med rött men jag som börjar bli till ålders :-) Har lite svårt att läsa texten.. skulle önska en lättlästare text om man nu kan skriva lättlästare :-) eller i lite lite större stil :-)

Kramis

Tack för alla kommentarer.. Du är mycket bättre på mig att skriva kommentarer.. Varför gör man inte det oftare när man vet hur den andra blir glad.. ??



God Jul på dig

Kram

Viktoria


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0