30 April Har ingen pyssel lust....

Har inte haft någon pyssel lust den senaste veckan. Det är mycket annat som pockar på uppmärksamhet just nu. Islutet på veckan hoppas jag att jag fått ihop lite ATC kort  och sedan ett bröllopskort. Hoppas ni som besöker mig här på bloggen har det bra och njuter av våren. Ha en skön Valborg och 1 maj.

24 April

Igår höll jag min första scrapbooking kurs. Det kändes bra och jag hoppas de är nöjda. Kursdeltagrna var väldigt kreativa för att vara helt nybörjare. Många fina LO´s blev det. Glömde ta kort på alsterna men lägger ut en bild från kursen. Hoppas det är ok vill ni ite vara med så hör av er så tar jag bort det. Om det blir någon mer kurs så ska jag förbereda mer tekniker ungefär som i kock programen på tv att de visar hur och sedan plockar fram ett färdigt resultat. Det är svårt att visa så alla ser.

image21523 (24) April scrapbooking kurs....

Idag ska jag ha en scrapbooking kurs för nybörjare. Oh vad nervös jag är... det är första gången jag har en kurs. Jag känner väl att jag inte är en Scrapbooking proffs precis men hoppas hjälpa dom att komma igång med Scrapbooking. Det är Heléna på 4Udesign i Åmål som är arrangören. Ska se om jag hinner ta några kort som jag kan lägga ut eller om jag hinner göra någon LO om jag lägga ut här sent i kväll eller imorgon
Ha en bra dag!
.

19 April ett litet grattis kort....

Idag har jag gjort ett Grattis kort med den nya Penny Black stämpeln. Tycker ju så mycket om dessa igelkottar.
Har scrapliftat kortet från Petra   kika gärna in i hennes blogg för där hittar ni mycket fintl.
Ha en bra dag och som vanligt lämna gärna en liten kommentar!
image214

18 April Grattis kort på beställning....

En kompis ville ha ett Grattis kort men jag hade inga hemma så jag har gjort några stycken som hon kan välja på.
Idag ska jag och titta på en Modevisning som IFK Åmål Handboll anordnar. Sonen och hans tjej ska vara mannekänger. Det ska bli kul att se.
image210
Har lagt dit glitterlim i mitten på blommorna efter jag scannade.
image211
image212
En ny stämpel från Penny Black som är kul att färglägga.
image213
Ytterligare en Igelkotte från Penny Black som jag nyligen köpt.
Lämna gärna en kommentar!

17 April Morsdag kort....

Igår när jag vari Karlstad så passade jag på att hoppa in till Annas scrapbooking. Hon hade fått jätte fina papper för morsdag eller bara att använda på LO med mamma tema. Målade några Hänglar stämplar med Distress ink och Twinklings. Ha en bra dag!
image208
image209

15 April Grattis Jeanette...,

Idag fyller dottern 14 år. Här kommer kortet jag gjort till henne.
image207

10 April Ett kort till sonen....

Idag har jag gjort ett kort till sonen som fyller 18 år i morgon. Helt otroligt han blir myndig i morgon. Det är ju inte länge sedan han föddes ju... Tiden går ... 
image206

8 April Kusin vitamin....

Igår var vi hos Farmor och Kjell och åt påskmat. Passade på att ta några kort på Jeanette och Felicia.
Hoppas jag kan få några fina och roliga kort på Felicia när de kommer i morgon för att gratulera Jonas och Jeanette.
Hoppas er påsk har varit bra! Själv så jobbade jag långfredagen och det var fullt upp från 08.00 till 03.00 på natten. Sov några timmar på fm på påskafton innan vi åkte till svärmor. Idag har vi varit hos syrran ska hjälpa henne att planera trädgården särskilt slänten som de har rensat. Har gjort en grovskiss får se vad hon säger i morgon när hon kommer. God fortsättning på er!
image203
image205

5 April ATC till Norge & konfirmationskort...

Har gjort klart ATC korten till Norge det var sommar tema som gällde och fri teknik. Jag tycker ju så mycket om mina Penny Black stämplar så jag valde igelkotten med humlor och blomma den tycker jag är somrig. Sedan har jag fått beställning på ett konfirmationskort. Så det har jag pysslat med på fm. Nu blir det till att städa det sista innan påsk!
Ha en bra dag & lämna gärna en kommentar!
Lena

image202
image201

4 April ATC kort till Holland....

Idag har jag gjort ATC kort som ska skickas till Holland. Sedan får jag lika många därifrån. Har aldrig varit med på detta förut så det ska bli spännade och se vad jag får tillbaka. Korten är 6,4x8,9 cm och det skulle vara någonting stämplat på dom. Här kommer resultatet.
image200.

3 April Dopkort...

Har fått beställning på ett dopkort. Gjorde ett igår men eftersom jag inte riktigt vet hur de vill ha kortet så gjorde jag ett till i fm. De är ju ganska olika varandra så vi får se vilket som passar beställaren.
image199
image198

2 April En liten igelkotte...

Fick några små kort stommar av Sara på Annas scrapbooking när jag var där sist, som jag nu har gjort ett kort av. Fler kommer såsmåning om. Har även gjort ett beställnings kort till ett pojkdop men det ligger på tork så det lägger jag upp i morgon.
Tack alla för era snälla kommentarer. Det är kul att få lite feed back på det jag gör och kul å se vilka som kikar in här.
God natt!
image197
PS. Kortet är litet fast det ser stort ut här i bloggen DS.

RSS 2.0