19 November Hemma.....

Nu har jag kommit tillbaka till kalla sverige.. Imorse var jag ute och skulle ta min morgon promenad det var inte helt lätt då det var isgata ute. Helt klart saknar jag vädret men det är skönt att vara hemma hos familjen igen har saknat dom. Jag har tagit flera hundra kort som jag ska försöka att redigera och lägga in några stycken till helgen. Har fullt upp denna vecka med läkarbesök och jobb. Mycket som man ska hinna med efter 4 veckors frånvaro.
Ha en skön vecka!

7 November Gör ett nytt försök med bilder...

Här nere på Teneriffa fortsätter solen att skina det har den gjort de senaste dagarna så nu börjar jag få lite färg.
Det är mycket träning om dagarna men vi har allt roat oss också. På lördag är det dans på Vintersol och det är en häftig upplevelse och se alla dans. Alla kan dans som vill oavsett om de kan gå eller sitter i rullstol det är coolt. Igår träffade jag ett par som var här förra gången jag var här och de är hejare på rullstols dans så det ska bli kul att se dom dansa till helgen. Annars fungerar det bra med den nya rumskompisen och det är skönt. Måste ta en dag till helgen då jag fotar med systemkameran måste träna lite. Idag var jag å en liten akvarellkurs det var kul.

Hoppas ni har det bra där hemma!
image387

116014-390
116014-391
116014-392
116014-393

Nu verkar det som det fungerar med uppladdningen. Det här är lite bilder från min dagliga morgonpromenad ut efter stranden. Lite mörka men hoppas ni ser ändå.

Ha det bra!

4 November Kan inte lagga in kort tyvarr!

Har forokt i tva dagar att lagga in lite kort men sa fort jag gor det sa loggas jag ut trakigt..l..
Har tagit kort à min morgonpromenad som jag gor varje morgon innan frukost. Men jag far forsoka nagon anna dag och se om det gar. Idag har jag varit pa marknaden och shoppat lite. Pa eftermiddagen kom solen sa da blev det en timme pa stranden. imorgon sa drar traningen igang igen det ska bli kul men sjukgymnasten sak fa fixa min rygg den kanns sned har val belastat den fel. Ha det bra nu ska jag ut och ata glass.
Lena

Tack for alla kommentarer!

RSS 2.0