25 maj Måsten......

Idag har jag en massa måsten! Jag måste klippa gräset gå med trimmern så jag får bort alla maskrosor som blommar för fullt efter kanterna. Plantera lite i mina krukor. Har ju köpt både lavendel och pelargonier som står och ser ledsna ut i sina små krukor från odlaren. Köra bort lite grejer till Mikes förråd så det blir plats på altanen. Såg av en bräda och skruva fast den på symaskinsunderredet så det blir ett litet bord. Oj bäst att sätta fart om jag ska hinna med allt detta men det är klart jag jobbar ju inte förrän på torsdag s å tills dess hoppas jag att det ska bli klart ;-)

Satt i går kväll och lekte med mallar i photoshop det var jätte kul. De här två var snabba och enkla att gör kan användas till gratulationskort om man vill.Måste försöka att göra bloggen somrig...

Ha det gött!
Lena

24 Maj En ny Digiscrap LO.....

Idag har jag testat en mall i Photoshop. Den är gjord med bilder av Tyra när vi fikade på XO. Tyra ville att jag skulle fota henne och hon ändrade poseringar hela tiden. Undrar vart hon har lärt sig det i från? Kanske sin namne Tyra Banks....

Det här var jätte kul men jag hittar inte Layer - Create Layer Mask i Photoshop elements 6. Någon som vet om det finns eller om det bara finns i det stora Photoshop?
Sov gott!
Lena

18 maj Digiscrap.....

Idag har det regnat och varit tråkigt väder. Testade att använda en mall i photoshop har funderat på detta länge men inte vågat mig på detta. Men nu gjorde jag ett försök. Jag bara tog två foton och några färger så det är inte så estetiskt tilltalande men det är ett provexemplar :-) Jag gillar den form av Digiscrap som Tipsy Tessie gör jag tror hon använder en hel del mallar av AliE. Det blir nog till att köpa några sådana mallar när jag har testat och lärt mig lite mer.


Imorgon så jobbar jag hela dygnet och på onsdag ska jag få min bromsmedicin så det är fullt upp!
Ha de gött!
Lena

13 maj Livet går vidare så sakta...

Det var över en månad sedan jag uppdaterade här på bloggen. Som ni förstår så har det inte blivit mycket pysslat. Men vardagen har kommit igång och livet går vidare fast saknade finns där hela tiden.

Igår fick jag en förfrågan från en kompis om ett gratulationskort till en 40 åring som skulle få bada balja och spa behandling tillsammans med sitt kompisgäng. Det var riktigt roligt men helt klart kände jag mig ringrostig men så här blev det och jag hoppas mottagaren blir glad.
Tjillevippen Lena


RSS 2.0