Julkort Nr 2

Julkort Nr 2

Slängde ihop ett nytt julkort med en Hänglar & Stänglar stämpel. Är inte nöjd med vattenfärgerna får nog försöka mig på något annat Distress ink eller Twinklings. Har embossat texten.

Klubbpaket Hänglar & Stänglar Jippiiii!

Klubbpaket Hänglar & Stänglar Jippiiii!


Äntligen så fick jag mitt första klubbpaket av Hänglar & Stänglar nu ska det stämplas julkort!

Tavlor igen!

Här kommer bilder på tre Decopage tavlor jag gjort till Syrran som hon kan ha på tavellisten i köket. Hoppas de passar och hon blir nöjd.

Decopagetavlor

Julkort Nr 1

Julkort
Testade lite med det lilla Hänglar hjärtat jag köpte på Tradera. Stjärnbandet köpte jag på Jysk. Lite glitter lim på och God Jul i Karen Marie klipp. Panduro.  Kan nog utveckla detta vidare till de andra julkorten.
Ska till Stockholm till helgen tänkte kvista in på Panduro se om de har något roligt.

Inflyttningspresent till Syrran!

Här är de tavlor som  jag gjorde till Syrran och hennes familj i inflyttningspresent.


116014-23116014-22

Kort Jonna & Felix

Kort Jonna & Felix

Igår så gjorde jag inflyttnings kort till Jonna & Felix som de ska få idag med sina inflyttnngs presenter. Har Embossat Hänglar&Stänglar stämpel dom små. Gjorde en ring runt med Embossning penna och embossade med glittrigt embosspulver, samma med namnen.

Mer Recept

Mer Recept

Här kommer det några fler recept till Jonas recept bok

Recept

ReceptGrattis kort till David

Grattis kort till David
I går satt jag och gjorde detta kort till David som fyller 6 år på söndag. Blev faktiskt rätt nöjd hoppas David också blir det! (Lite suddigt inget bra ljus att ta kort idag när det regnar)

Skissutmaning!

Igår satt jag några timmar och scrappade en LO efter en skissutmaning på swe.scrapbooking.blogg.
Har aldrig använt mig av en skiss men det var jätte kul. Blev ganska nöjd så jag skickade in den till tävlingen. Lägger upp den här när tävlingen är slut.  Det var bra att ha en skiss så nu ska jag surfa runt och se om jag hittar lite skisser att jobba efter.

IFK Åmål B-flickor

IFK Åmål B-flickor

Dessa otroligt goa handbolls tjejer vann sina matcher idag mot Forshaga och Bruks. De spelade otroligt bra. Alla var delaktiga i segrarna både försvar och anfall.

Vintersol!

116014-13
Vintersol!116014-15

Utsikt från Rehab anläggningen Vintersol på Teneriffa. Var där i november -05 hade det helt underbart i 4 veckor med mycket träning. Jag  träffade helt underbar människor där. Vi hade så kul och jag längtar tillbaka. Förhoppningsvis får man chansen att komma tillbaka. Det gav verkligen resultat med träningen.

Felicia några timmar gammal!

Felicia några timmar gammal!

Ja då har jag varit på en första Bengascrapp! Det var Papper & Sånt i Bengtsfors som hade en scrappträff. Det var kul att se andras alster och shoppa förstås!! Denna LO hade jag först tänkt göra i babyrosa men jag blev aldrig nöjd så då bytte jag färg helt till det vinröda hållet och blev ganska nöjd.  Färgerna på bilden överenstämmer inte helt med verkligheten. Felicia (Kusin till mina barn) sover sött för bara några timmar sedan kom hon till världen i raket fart hemma i badrummet.

Kladd-kaka i långpanna

Kladd-kaka i långpanna

Perfekt när man har många gäster!

Recept kladd-kaka

Recept kladd kaka


Mormor Gunhilds sockerkaka

Mormor Gunhilds sockerkaka

Detta recept fick jag av min Mormor och det har jag aldrig misslyckats med! Det är även perfekt att grädda i långpanna och strö över frukt eller bär. Serveras då med vaniljssås mums...

Bullrecept

Bullrecept

Grå kartong och mönstrat papper köpt på 4 U /Panduro.

Recept!

Recept!

Då är första receptet gjort till receptsamlingen. Tanken är att sonen ska få det i julklapp. Var hos Anna s scrapbooking och köpte lite nya papper som troligtvis kommer att passa i receptsamlingen. Helt otroligt vad fina papper det finns man blir ju helt sjuk....

Frukost på bryggan!

Frukost på bryggan!

En morgon i somras så bestämde vi att vi skulle åka till bryggan och äta frukost. Solen glittrade och det var varmt både i vattnet och på land. Vi tog oss ett morgondopp och dukade sedan upp frukosten på bryggan. På bilderna syns mamma och min syster och hennes barn. Denna layouten gjorde jag idag på scrappträffen med mina kusiner och syrran.

RSS 2.0