28 Juni God fortsättning.......

Här kommer det andra jul kortet......
image262

28 Juni God Jul.......

Idag när jag surfade runt bland alla bloggar och hemsidor så skrev Landstoken att hon borde börja med julkorten! Så då kom jag på att jag köpte två julstämplar på rean och inte testat dessa! Nu har jag gjort ett enkelt julkort med Penny Black igelkottar. Ska göra ett med den andra också men sedan får det nog vänta fram tills i höst med julkorten! Har ni börjat med era julkort????
image261

27 Juni Grattis kort.....

Idag börjar jag min semester!!!!  Passade på att göra två beställningskort. De är till en arbetskompis döttrar. Pappa fyller 65 år på fredag så då har jag gjort ett kort till honom också i bara farten. Nu är alla beställningar avklarade, ska försöka göra lite scrapbooking det var ett tag sedan. Jag har köpt på mig lite pärlor också så några halsband har jag tänkt att göra under semstern också. Hoppas nu bara solen kommer tillbaka.

Ha en skön kväll och lämna gärna en kommentar när ni besöker bloggen!
image258
image259
image260

23 Juni Utmaning hos Hänglar bloggen....

Jag antog skiss utmaningen på Hänglar bloggen  och skickade in ett bidrag och nu är den med på Hänglars blogg.

Här kommer kortet!
image257

Hoppas er midsommar varit bra trots allt regn!

21 Juni Jippiii! Vintersol!!!

Jippiiii! vad glad jag är har precis fått reda på att jag har blivit beviljad 4 veckors rehabilitering på Vintersol Teneriffa!!!
Det ska bli så skönt att få komma iväg och träna. Det är träning från Kl 9 till 16 måndag till fredag tuffa program med så ger de resultat också. Sedan att vädret är fint också gör ju inte saken sämre.  Tiita gärna på bilderna därfrån under kategori Vintersol till höger.

Ha en trevlig midsommar!

19 Juni Skissutmaning .....

I går när jag surfade runt bland mina favorit bloggar så fann jag en utmaning hos Kickis krypin   Man skulle använda någon av hennes skisser från Kickis skissblogg Jag har använt kort skiss nr 13.
image255
Jag har använt Penny Black stämpel målad med Distress ink. Prima Got Flower, lite glitterlim. Ruggat papperskanterna med Edge shaper. Pappret kommer jag inte ihåg namnet på
Ha en bra dag!

18 Juni Konfirmationskort.....

Började i går med ett konfirmationskort som jag gjort färdigt idag. Tycker det är svårt eftersom jag inte har någon bra stämpel för det. Det blev till slut ett kors jag ritat på en bit kartong. Sedan stämplade jag med en silver stämpeldyna för att färga korset. När det torkat så fyllde jag på med glitterlim. Stämplat en Swirl stämpel från Scrapandgift corner. Almanack stämpel från Inkywings. Lite Prima got flower och glitterlim. Text stämpel från Forma hantverk. Hoppas nu bara beställaren blir nöjd.
image254

17 Juni Hänglar flickan med fika bricka.....

Igår och idag har jag färglagt Hängla flickan. Jonna syrrans dotter ska ha dom till sina inbjudningskort för hennes kalas i augusti. Har färglagt det mesta med Distress ink men även lite med Twinklings prickat och gjort linjer med vit gel penna. Chalk på kinderna och som vanligt mun och näsa med svart penna. Nu ska jag bara klippa ut alla för att sedan skicka dom till Jonna. Hoppas du blir nöjd Jonna?
image252
image253

14 Juni Grattis kort....

Har jobbat mycket det senaste så så mycket annat har inte blivit gjort. Här kommer 2 beställnings kort jag gjort i em.
Tyvärr så blir inte färgerna så bra i scannern men det är inget att göra åt.
image250
image251

7 Juni I denna ljuva sommar natt....

Ikväll (natt) så har jag gjort färdigt två gratulations kort som en arbetskamrat ska få på fredag då han tar examen som sjuksköterska. Blev rätt nöjd med dom. Nej nu är det dags att krypa i säng ska jobba imorgon och helgen så det blir nog inte så mycket pysslat resten av denna veckan. På lördag ska sonen på student bal med en tjejkompis som tar studenten. Ska försöka lägga in kort på dom här.

God natt!
image248
image249

6 Juni Svenska Nationaldagen......

Idag är det varmt och soligt. Har ändå suttit inne och gjort ett beställningskort som jag lovat ha färdigt idag.  Det är ett större kort som ett äldre par ska få. Stämplat och maskat, målat med Distress ink, vit gelpenna. Lite utstansat från qk. Ett roligt kort att göra. En utmaning när kortet skulle vara lite större så många namn fick plats. Har sätt lite Prima got flower inne i kortet som dekoration.
Ha en fortsatt bra dag!
image247

4 Juni Vilken underbar dag.....

Vilket fantastiskt väder vi har haft idag. Jag och två kompisar besökte Klässbols Linneväveri där jag handlade en student present och en duk till mig själv. De har så fantastiskt mycket fint där. Sedan bar det av till Arvika där vi strosade runt i affärerna och handlade lite presenter till två arbetskompisar. Fikade på ett mysigt kondis och avslutade dagen med att äta alldeles underbart god mat på Olsson brygga. Imorgon måste jag gör några kort till arbetskamraternas presenter. Godnatt!

3Juni Fint väder......

Idag har jag grejat ute nästan hela dagen. Gjorde ett student kort färdigt. Jag har inte målat hänglarna som jag fick i fredags. Imorgon ska jag till Arvika och köpa lite presenter till några arbetskompisar. Kan varmt rekomendera Arvika som en mysig shopping stad med små butiker och trevlig personal i. Klässbols linneväveri är också värt ett besök mycket fina dukar där.
Ha en skön kväll!
image246

2 Juni Ett Lycka till kort....

I kväll ska jag till en arbetskamrat som flyttat ihop med en tjej. Gjorde ett litet lycka till kort från oss som ska dit.
Det är en stämpel från nya Hänglar paketet. Det var många användbara stämplar i paketet tycker jag. Fler kommer imorgon kväll förhoppningsvis om hälsan tillåter efter festen .....
image245

1 Juni Jonna har fått en blogg....

Idag när jag var till syrran så ville hennes dotter också ha en blogg som hon kunde visa sitt scrap album. Så moster fixade en blogg till henne och vi fotade hennes album så nu ligger det ute där. Besök gärna Jonnas  blogg och lämna en kommentar.
Syrran hade beställt Hängla paketet så jag fick med det hem för montering. Sitter med det nu så imorgon kanske det kommer ett kort!
Godnatt!

RSS 2.0