27 Februari Några gratulationskort...

Idag har jag gjort några kort. En kompis har beställt två grattis kort jag gjorde tre så får hon välja vilka hon vill ha.
Det var ett tag sedan jag gjorde några kort och det var riktigt roligt. Har ju mest fotat den senaste tiden. Men det är kul att ha flera grejer att pyssla med. När man tröttnar på det ena grejar man med det andra. Man pysslar med det som man har lust med för stunden helt enkelt.Tjillevippen!
Lena

20 februari Ett kort till en busschaufför...

Jag fick en beställning på ett kort i början på veckan men det föll i glömska men blev påmind i går kväll så i morse så fixade jag ett kort. Det skulle vara till en busschaufför som fyller 40 år och gillar/spelar fotboll. Klurade ut hur jag skulle få till detta... Men så här blev det och jag hoppas det duger.

Det här är framsidan. Jag har skurit ut halva rutan så gubben är stämplad på insidan kortet. Använt en hel del 3D kuddar så de är inte så platt som det ser ut på bilden.
Här är insidan. Chauffören blev en fotbolls spelare.I går när jag var i Karlstad på min behandling så passade jag på att köpa två FIRA byråar som jag ska ha på mitt pyssel bord/bänk. Nu ska de "bara" spikas ihop och betsas...

Ikväll bär det av till Glava på 50 årskalas det ska bli kul.

Ha en skön helg!
Lena

13 Februari En LO till Felicia

I förmiddags när jag surfade runt så hittade jag en skiss på SWEscrapbook som jag fastnade för. LO är gjord på 10 minuter så det gick undan. Kul att jag börjar få till lite LO´s till Felicia, har ju så många fina fotografier att scrappa.Ikväll är det derby i hockey och jag är så nervös. Är rädd för att det blir tuffa tag där ute på isen!
Ha en skön helg!
Här kommer en länk till en stor blogcandy det är House of Inspiration som lottar ut detta fina paket!


Tillägg:
Ett lotteri vin ett QK alfabet hos Kreativt kaos

Lena

7 Februari Kortkurs.....

Idag har sex stycken tjejer varit här och gjort kort. Tiden gick så snabbt att vi fick förlänga kursen nästan en timme. Nästa gång får dom testa scrapbooking! Det va duktiga tjejer med mycket kreativt tänkande. Kul att se dom värka fram ideér.


Nej nu måste jag packa och dra med fotbollstjejerna till Storfors.
Vi hörs i morgon!
Lena

6 Februari helt kalorifria bakverk....

Titta in till pyssel och trams och vinn helt kalorifria bakverk!


Tjillevippen!

4 Februari Lite scrappat.....

Gjorde två LO´s till Felicia igår det var riktigt kul. Måste fixa lite annat fotopapper halvblankt tror jag.
Lite gryninga bilder men ljuset nu för tiden är inte det bästa!
Lena

2 februari Ny månad....

Ja då har vi lämnat första månaden på året. Idag har jag tänkt mig en städdag!
Började med pysselrummet och där hittade men lite roliga saker men fick hålla fingrarna i styr så jag inte började pyssla! Ska ju ha en kurs i kortmakeri på lördag så det är ju bra om inte kursdeltagarna får astmaanfall när de kommer hit! Måste försöka organisera om lite här uppe så 6 12 åringar får plats tycker det är bra om de får plats i pyssel rummet så jag slipper att flytta alla grejer. Måste göra ett kort också som de ska få inspireras av och hitta någon skiss som de kan utgå ifrån. Sortera lite papper så jag vet vilka de får använda och så det är att lite arbete innan en kurs!

Tjillevippen!
Lena

RSS 2.0