19 Juni Sorg....

Här har det inte varit mycket uppdaterat sista dagarna har inte orkat då min chef hastigt gick bort i tisdags endast 46 år. Det är så svårt att förstå att han inte kommer något mer till jobbet, inte sitter på sitt kontor, inte står och fixar med ambulanserna när de krånglar... Han fanns alltid där för oss, vi kunde ringa honom dygnet runt om vi hade problem på jobbet, han ville ha det så.

Det bara snurrar i huvudet nu vad är viktigt i mitt liv... vad är meningen med livet... framför allt varför.... Trots att jag stöter på död och sorg ofta i mitt jobb så är det något helt annat när man drabbas själv. Som tur är så har jag underbara arbetskamrater som jag/vi kan prata och gråta utan att skämmas vi delar verkligen sorgen med varandra. Mina tankar går till hans sambo även hon en arbetskamrat och deras två pojkar de har en tuff tid framför sig. Vi ska göra allt vi kan för att stötta dom.

Har inget att visa upp idag men jag tror ni förstår det.

Ha en trevlig midsommar och ta väl hand om varandra!
Lena

16 Juni Några grattis kort.....

De senaste dagarna har jag hjälpt sonen och hans tjej att måla i deras lägenhet. På onsdag hoppas jag att vi kan börja tapetsera. Så de kan börja få in sitt kök så de kan flytta in.

Har gjort några grattis kort som en beställare ska få välja mellan.

Ha det så bra hoppas det fina vädret snart kommer tillbaka.


11 Juni Gör ett nytt försök att ladda upp bilder....

Här kommer bilder från sonen och hans flickväns student och studentbal visst är de fina!Jonas och Emmas förberedelser inför Studentbalen.
Här åker de i allén fram till Baldersnäs herrgård i en fin Amerikanare.

Visst är de vackra!


Ingvar Oldsberg stod och övervakade det hela!

11 Juni Äntligen.....

Äntligen kan jag komma in på min blogg men jag kan inte ladda upp bilder ännu. Tråkigt då jag hade tänkt visa sonen och hans flickvän från deras student och studentbal.
Jag återkommer så snart det går att ladda upp ilder igen.

3 Juni Förbereder studenten....

Ja här blir det inte mycket pysslande inte! Sonen tar studenten så jag håller på med alla förberedelser för det. Ikväll har vi sommarfest på jobbet också... Återkommer till helgen med lite fina bilder på Sonen och flickvännen i balkläder.

Ha det så gott där ute i sommar värmen!

 

RSS 2.0